Парламентарни поражения на британските премиер-министри

Парламентарни поражения на британските премиер-министри:

Тачър: 4 за 11 години
Мейджър: 6 за 7 години
Блеър: 4 за 10 години
Браун: 3 за 3 години
Камерън: 10 за 6 години
Мей: 33 за 3 години
Джонсън: 6 за една седмица.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s