Българският vs. гръцкия лекар

Не знам на вас как ви се струва, но на мен ми се види меко казано подозрително.

Точно 24 часа (ама съвсем точно!) след родолюбивата среща с Ники Павлов и книгата й “Българският лекар”, в самото сърце на българската столица се организира възмутителна среща с някоя си Каролина Мерминга и книгата й “Гръцкият лекар”. Че и с лепенка “Подкрепена от EU”. Дрън-дрън ярина!

Не знам, ама тия фанариотски номера ни ги правят още от преди Освобождението.

И го турили 24 часа по-късно, видиш ли – щото нали знаят, че българинът е патриот и нема да им стъпне на събитието, ако земат да го организират в един и същ ден с нашето.

Но подмолната битка за почитатели във фейсбука си тече междувременно. Засега водим със 70:24, но хич и не се знае как ще се развият нещата към последния работен ден от седмицата. Все пак те разполагат с цяло денонощие отгоре, за да трупат фенове. Аха. Сега схващате ли подтекста на тоя пиниз със 24-часовото забавяне?…

Затова гласувайте докле е време. И ако изобщо решите да им ходите — явявайте се само с български знамена, с кръстосан нож и револвер на тях и надпис: “Свобода или смърт юнашка!”

Или още по-добре: с дебелшко копие от “Българския лекар” под мишница, който небрежно да разлиствате, докато тая Каролина ниже сладки като петмез думички за достиженията на гръцката медицина.

На нож, братя!

Или, още по-добре: на скалпел!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s