Десет книги срещу десет отзива. Без значение положителни, или отрицателни

Скъпи приятели и (най-вече!) приятелки —

Вече няколко дни подред ви проглушавам ушите и наводнявам фийдовете с все по-настоятелните си намеци, че този комикс е много по-сериозен, много по-интересен и много по-важен, отколкото думата “комикс” по принцип предполага.

В него се разисква темата за женската сексуалност. По начин разкрепостен, едновременно забавен, задълбочен и провокативен. Начин, който е практически непознат по нашите географски ширини.

Важно е да се говори за тази книга.

Важно е по начало; но след “пернишките събития” от последните седмици е триж по-важно.

Затова в деня, в който излиза официалния тираж на книгата (днес!) и няколко дни преди да се е появила по книжарниците ви отправям средното предизвикателство: първите д е с е т души, които проявят интерес към нея, ще я получат по пощата напълно безплатно.

Единственото условие е след като я прочетат да напишат отзив за нея.

Няма ограничение за дължината, качеството или уклона на самия отзив (ако на вас пък случайно не ви хареса или ви остави равнодушни — свободни сте да го споделите). Предпочитаната (но не задължителна) медия за публикуване е фейсбук; приемат се също уеб издания, блогове, всякакви печатни и електронни медии.

Интересът си може да заявите тук, под формата на коментар.

Предварително ви благодаря и най-благородно ви завиждам за предстоящата първа среща с перото и четката (ако изобщо е имало четка!) на Лив Стрьомквист.

Плодът

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s